ALLIANTIES

We werken al jaren nauw samen met verschillende vakspecialisten

Leerspecialist Alphenberg staat voor samenwerking in unieke interieurtoepassingen.

Een uitspraak die we graag in de volle breedte waarmaken. En dat doen we het liefst met collega’s, vakbroeders, architecten en designers. Samenwerking met ‘interieurspecialisten’ maakt dat we iedere uitdaging in het volste vertrouwen kunnen omarmen. We proeven daar iedere dag de groeiende voordelen van. Alle specialisten hebben in principe hun eigen vakgebied, maar ze kennen ook de producten en werkwijze van de alliantie-partners. Daardoor zijn de lijnen binnen de samenwerking kort en kunnen we moeiteloos anticiperen op elkaars werkzaamheden, elkaar aanvullen waar nodig en wijzigingen of aanpassingen in het interieurplan op een efficiënte manier doorvoeren.

Ik laat me nooit sturen door trends. Die doen me niets.

“Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest.” Zegt hans over zichzelf. En dat is misschien wel een van de mooiste eigenschappen van een ontwerper. Hans houdt van het combineren van materialen, vormen en kleuren. En dat dat tot verrassende ontwerpen leidt spreekt voor zich. De stoel die hij februari 2021 lanceerde, genaamd de STRONG ONE is daar een uitstekend voorbeeld van. De prachtigste stoffen gecombineerd met de matte kleuren van het leer zijn een oogstrelend geheel.

Lees meer

Een trap is vaak een ondergewaardeerd element in een woning en dat willen wij veranderen.
Een trap mag gezien worden!

Door middel van overzettreden renoveren wij bestaande trappen en geven we ze een nieuw jasje. We upgraden hiermee niet alleen de trap, maar de gehele woning!

Lees meer

Bij CEES PRONK in onze OWN INSPIRATION STUDIO vindt u alles wat het baden & wonen zo bijzonder maakt.

In de studio zorgen de specialisten van Cees Pronk ervoor dat uw dromen omgezet worden in een uitvoerbaar plan.

Lees meer

Boley Openhaarden ontwerpt, vervaardigd en realiseert sinds 1970 hoogwaardige haarden met Nederlands vakmanschap.

Of het nu gaat om hout-, gas-, elektrische- of bio ethanol haarden, samen met de opdrachtgever of de architect realiseren wij het kloppende hart van waaruit het interieur ontstaat.

Lees meer

Maretti Lighting ontwerpt,
produceert en levert
betaalbare designverlichting.

Met een innovatieve visie op verlichting, spectaculaire ontwerpen en de productie van maatwerk, tilt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting interieurprojecten naar een hoger niveau qua originaliteit, sfeer en technische mogelijkheden.

Lees meer

Een interieurplan technisch uitwerken is een prachtig ambacht.

Het eindresultaat echter is er altijd één van de juiste synergie met alle betrokken partijen. Dan pas zie je hoe en waar leer perfect tot z’n recht komt.