Bij CEES PRONK in onze OWN INSPIRATION STUDIO vindt u alles wat het baden & wonen zo bijzonder maakt.

In de studio zorgen de specialisten van CEES PRONK ervoor dat uw dromen omgezet worden in een uitvoerbaar plan.

CEES PRONK levert niet alleen badkamers maar verzorgt de hele inrichting in en rondom de badkamer. Ook voor de algehele begeleiding en (technische) tekeningen bent u hier op het juiste adres.

OWN INSPIRATION STUDIO zorgt voor het ontwerpen, bouwen en leveren van badkamers en is er ook een ruime keuze voor de aankleding van uw woning.
CEES PRONK zorgt steeds weer voor de meest exclusieve ideeën en producten.

Uw wensen kunnen worden gecombineerd met verschillende creatieve suggesties waardoor een verrassend idee kan ontstaan.

Na de ontwerpfase zorgt Cees Pronk voor de algehele uitvoering en begeleiding, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

De samenwerking met Alphenberg is ontstaan door het idee om baden en waskommen te “bekleden” met exclusieve leer soorten.

Alphenberg is de perfecte partner om dit te realiseren en heeft ons daar volledig in geadviseerd en begeleid.
Inmiddels werken Cees Pronk en Alphenberg samen aan mooie projecten en speciale producten en accessoires afgewerkt met leer.

De stijlvolle showroom van Alphenberg is natuurlijk voorzien van sanitair van Cees Pronk, daar zijn wij ontzettend trots op!

OWN® collection by Cees Pronk is een collectie producten die exclusief te verkrijgen is bij CEES PRONK. De producten worden in eigen beheer ontworpen en geleverd. De OWN® collectie bestaat uit, luxe wastafels en baden, (badkamer) meubels, en diverse luxe accessoires.