WERKEN BIJ ALPHENBERG

Alphenberg is een dynamisch bedrijf waar altijd kansen zijn om te groeien.

Bij ons is per direct plaats voor:

Commercieel backoffice talent

Operator/ Magazijnmedewerker

Financieel backoffice medewerker

Jouw CV

Meesterschap, Creativiteit & Duurzaamheid

Het zijn begrippen die de basis vormen van wie we zijn, wat we kunnen maar ook van wat we willen. Wij zien leerverwerking als een puur ambacht waar traditie en vakkennis nauw verbonden zijn en waar veel kansen liggen voor de toekomst.

Meesterschap is misschien wel de beste omschrijving voor wat we doen op het gebied van leerverwerking. In de wereld van toepassingen in high-end-interior design maar ook in de ontwikkeling van wat er nog meer mogelijk is. Want meesterschap is ook een basis voor creativiteit. En dat we zo duurzaam mogelijk willen werken is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Alphenberg bestaat al meer dan 10 jaar. En met succes! Niet alleen zakelijk maar ook qua werkomgeving. Er is weinig verloop in ons team en juist veel aangroei in onze personele bezetting. En dat verbaast ons niet. Want Alphenberg is een dynamisch bedrijf waar altijd kansen zijn om te groeien. In werkzaamheden, in verantwoording en in salaris. Wij werken als team aan grote maar ook kleinere projecten, wij ontwikkelen en bedenken steeds weer nieuwe mogelijkheden waarbij leer de hoofdrol speelt. Denk daarbij aan een mooie villa met wanden of vloeren bekleed met leer maar ook aan bedrijven waar we bijvoorbeeld akoestische wanden plaatsen. Uiteraard afgewerkt met… leer! En wat zeker de moeite waard is om te vermelden: wij werken in meer dan 40 landen! En ook daar liggen prachtige kansen.

Zoeken wij elkaar?

Je kunt je voorstellen dat er in ons bedrijf veel mogelijkheden zijn om aan een profiel te koppelen. Laten we de doorloop van een project als uitgangspunt nemen en dan kom je al veel verschillende mogelijkheden tegen. Los van alle administratie is een planner van groot belang. Ook degenen die onze producten plaatsen hebben een hoofdrol. Denk daarbij aan productiemedewerkers, een interieurbouwer of timmerman. Maar ook op het gebied van marketing en communicatie is er ruimte. Kortom… echt veel mogelijkheden. Wij waarderen het wanneer je ervaring hebt maar we zijn ook zeker bereid je in het werkproces mee te nemen en je de nodige skills bij te brengen die specifiek voor Alphenberg van belang zijn. Het gaat om een positieve werkinstelling met een gezonde portie flexibiliteit.

Vinden wij elkaar?

Spreekt ons profiel jou aan en denk je dat er voor jou zomaar een plek tussen kan zitten? Kijk dan bij bovenstaande vacatures en laat het ons weten.

Mocht jouw droombaan er niet tussen zitten maar zie jij in Alphenberg jouw toekomst? Ook dan mag je het ons laten weten.

wij zoeken spelers in ons team die zich hierin herkennen:

Teamplayer met persoonlijkheid, zet graag eigen kwaliteit in, is initiatiefrijk, heeft passie, is flexibel, zelfverzekerd, heeft respect, is creatief en kan omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid!

PER DIRECT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:

FINANCIEEL BACKOFFICE MEDEWERKER
MET COMMERCIEEL TALENT

Voor 28-40 uur

Als financieel backoffice medewerker ondersteun je de accountmanagers van onze afdeling Sales. Je zorgt binnen het team voor de financiële verwerking van de ordertrajecten. Het maken van offertes, tussentijdse financiële bewaking van orders en controle van de facturering plus het onderhouden van klantcontact met bijbehorende dossiers, behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkt vanuit een portefeuille met vaste klanten.

Wat zoeken wij?
Wij waarderen het wanneer je ervaring hebt in de gevraagde functie. En natuurlijk gaan we je de nodige skills bij brengen die specifiek voor Alphenberg van belang zijn. Bij ons gaat het naast je ervaring ook om een positieve werkinstelling met een gezonde portie flexibiliteit en dat je als teamplayer onderdeel kunt zijn van een afdeling die nauw en vol vertrouwen kan samenwerken. En ben je stressbestendig, communicatief vaardig en heb je een goed gevoel voor plannen en organisatie? Dan ben je bij ons meer dan welkom.
Wij hechten zeker waarde aan een goede opleiding. MBO of hoger. Ervaring met Exact (Synergy) heeft onze voorkeur.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een geweldig mooie werkomgeving bieden wij een passend salaris, 25 verlofdagen (o.b.v. een 40-urige werkweek) + 2 extra dagen (carnavalsmaandag en vrijdag na hemelvaart), deelname ASR-pensioen. Je hebt de allerleukste collega`s en er zijn leuke uitjes plus een altijd gezellige vrijdagmiddagborrel! De Salaris indicatie is € 2.200,00 – €3.100,00 (o.b.v. 40 uur).

Herken je jezelf hierin en ben jij hiernaar op zoek?
Stuur dan je cv met een motivatie naar office@alphenberg.nl en we zullen je zeker antwoord geven.

PER DIRECT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:

Commercieel backoffice talent

Voor 40 uur ondersteunend aan de afdeling Sales

Als commercieel backoffice medewerker ondersteun je de 5 accountmanagers van onze afdeling Sales. 
Je zorgt voor de administratieve verwerking, het maken van orders en offertes en je vult klantendossiers aan. 

Herken je jezelf hierin?
Commercieel, accuraat, discipline, financieel bewustzijn, stressbestendig, communicatief vaardig en een goed gevoel voor plannen en organisatie.

Wat vinden wij?
Wij waarderen het wanneer je ervaring hebt als commercieel backoffice medewerker. Natuurlijk zijn we ook zeker bereid je kennis te laten maken met de administratieve verwerking van de gemaakte sales en je de nodige skills bij te brengen die specifiek voor Alphenberg van belang zijn. Het gaat om een positieve werkinstelling met een gezonde portie flexibiliteit.
Wij hechten zeker waarde aan een goede opleiding. MBO of hoger. Ervaring met Exact heeft onze voorkeur.

Stuur je cv met een motivatie naar office@alphenberg.nl en we zullen je zeker antwoord geven.

PER DIRECT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:

Operator/ Magazijnmedewerker

voor 40 uur op de afdeling Productie 

Als operator bedien je de snijmachine en zorg je dat het leer zo efficiënt mogelijk gesneden wordt. Ook ben je verantwoordelijk voor alle magazijnwerkzaamheden. 

Wat nog meer binnen jouw werkzaamheden kan vallen is het ontvangen van klanten, het inpakken en heftruck/reachtruck rijden, orderpicken, stalen-orders en snij-orders maken, het splitten van leer. Maar soms zul je ook ritten maken naar externe partijen. Je zorgt dat de showroom altijd voldoende stalen heeft en natuurlijk je werkomgeving altijd zelf overzichtelijk en schoon houden. Want zo werken wij graag bij Alphenberg.

Herken je jezelf hierin?

Accuraat, discipline, flexibel, klantgericht, stressbestendig, een goed gevoel voor plannen en organisatie en je oog voor detail.

Wat vinden wij? 

Wij waarderen het wanneer je ervaring hebt maar we zijn ook zeker bereid je in het werkproces mee te nemen en je de nodige skils bij te brengen die specifiek voor Alphenberg van belang zijn. Het gaat om een positieve werkinstelling met een gezonde portie felxibiliteit. 

Wij hechten zeker waarde aan een goede opleiding. MBO of hoger. En een heftruck/reachtruck rijbewijs heeft onze voorkeur.

Stuur je cv met een motivatie naar office@alphenberg en we zullen je zeker antwoord geven.