WERKEN BIJ ALPHENBERG

Alphenberg is een dynamisch bedrijf waar altijd kansen zijn om te groeien.

Bij ons is per direct plaats voor:

Planner
Werkvoorbereider/tekenaar
Marketeer
Productiemedewerker
Interieurbouwers
Jouw CV

Meesterschap, Creativiteit & Duurzaamheid

Het zijn begrippen die de basis vormen van wie we zijn, wat we kunnen maar ook van wat we willen. Wij zien leerverwerking als een puur ambacht waar traditie en vakkennis nauw verbonden zijn en waar veel kansen liggen voor de toekomst.

Meesterschap is misschien wel de beste omschrijving voor wat we doen op het gebied van leerverwerking. In de wereld van toepassingen in high-end-interior design maar ook in de ontwikkeling van wat er nog meer mogelijk is. Want meesterschap is ook een basis voor creativiteit. En dat we zo duurzaam mogelijk willen werken is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Alphenberg bestaat al meer dan 10 jaar. En met succes! Niet alleen zakelijk maar ook qua werkomgeving. Er is weinig verloop in ons team en juist veel aangroei in onze personele bezetting. En dat verbaast ons niet. Want Alphenberg is een dynamisch bedrijf waar altijd kansen zijn om te groeien. In werkzaamheden, in verantwoording en in salaris. Wij werken als team aan grote maar ook kleinere projecten, wij ontwikkelen en bedenken steeds weer nieuwe mogelijkheden waarbij leer de hoofdrol speelt. Denk daarbij aan een mooie villa met wanden of vloeren bekleed met leer maar ook aan bedrijven waar we bijvoorbeeld akoestische wanden plaatsen. Uiteraard afgewerkt met… leer! En wat zeker de moeite waard is om te vermelden: wij werken in meer dan 40 landen! En ook daar liggen prachtige kansen.

wij zoeken spelers in ons team die zich hierin herkennen:

Teamplayer met persoonlijkheid, zet graag eigen kwaliteit in, is initiatiefrijk, heeft passie, is flexibel, zelfverzekerd, heeft respect, is creatief en kan omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid!

Zoeken wij elkaar?

Je kunt je voorstellen dat er in ons bedrijf veel mogelijkheden zijn om aan een profiel te koppelen. Laten we de doorloop van een project als uitgangspunt nemen en dan kom je al veel verschillende mogelijkheden tegen. Los van alle administratie is een planner van groot belang. Ook degenen die onze producten plaatsen hebben een hoofdrol. Denk daarbij aan productiemedewerkers, een interieurbouwer of timmerman. Maar ook op het gebied van marketing en communicatie is er ruimte. Kortom… echt veel mogelijkheden. Wij waarderen het wanneer je ervaring hebt maar we zijn ook zeker bereid je in het werkproces mee te nemen en je de nodige skills bij te brengen die specifiek voor Alphenberg van belang zijn. Het gaat om een positieve werkinstelling met een gezonde portie flexibiliteit.

Vinden wij elkaar?

Spreekt ons profiel jou aan en denk je dat er voor jou zomaar een plek tussen kan zitten? Kijk dan bij bovenstaande vacatures en laat het ons weten.

Mocht jouw droombaan er niet tussen zitten maar zie jij in Alphenberg jouw toekomst? Ook dan mag je het ons laten weten.