Toepassingen

Wij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral… wat je er allemaal mee kan.

“Leer moet eruitzien als leer”

Dat zijn de gevleugelde woorden die Alphenberg al meer dan 10 jaar als uitgangspunt gebruikt. De uitstraling van leer is stoer maar tegelijkertijd ook chic, tijdloos en toch modern. Leer is onze passie. Wij zijn dan ook bevlogen ambassadeurs met de missie om dit authentieke materiaal op zoveel mogelijk manieren in ons dagelijks leven te kunnen toepassen.

Vloeren

Een met leder beklede vloer geeft uw woon- of werkomgeving een exclusieve en chique, stoere uitstraling! Een vloer bekleed met leren tegels voelt zacht en comfortabel aan. En het is bovendien een ware eye-catcher voor uw woon- of werkomgeving.

Lees meer

Wanden

Leer op de muur was tot voor kort een redelijk onbekende toepassing van luxe wandafwerking. Nu is een wand bekleed met leer bij uitstek de blikvanger in het interieur. Zeker wanneer je op zoek bent naar een exclusieve, chique en tegelijk ook stoere uitstraling in je huis of in je werkomgeving.

Lees meer

Leerverwerking is in onze ogen een serieus ambacht.

Trappen

De perfecte trap is niet alleen mooi maar ook comfortabel, geluidsabsorberend en duurzaam.
Leer op je trap voldoet aan al die eisen maar geeft je bovendien het gevoel van luxe en comfort wanneer je hem betreedt!

Lees meer

Haarden

Alphenberg werkt al jaren samen met vakmensen op het gebied van haarden.
De combinatie van vakkennis en jouw persoonlijke wensen maakt het mogelijk samen tot een ultiem interior-design te komen. Alphenberg leren haardbekleding is toepasbaar op zowel gas-, hout-, bio ethanol- als elektrische haarden.

Lees meer

Deuren

Deuren zijn zo vanzelfsprekend in een interieur dat we bijna vergeten hoe bepalend ze zijn voor de ruimtes waarin we wonen en werken. Alphenberg weet dat een deur zoveel meer kan zijn dan een functionele doorgang van de ene ruimte naar een andere.

Lees meer

Het niveau van afwerking is bij ons een speerpunt. De lat ligt daarom altijd hoog.

Keukens

Durf te fantaseren… over niet voor de hand liggende maar wel zeer smaakvolle en unieke materialen in je keuken-design. Wanneer je je keuken wilt vernieuwen of een geheel nieuwe keuken wilt hebben. Smul van de foto’s en heb je vragen of wil je een vakkundig overleg? Neem dan contact op.

Lees meer

Meubels & Maatwerk

Creativiteit staat hoog in ons vaandel. Voor Alphenberg is het de uitdaging om samen met designers, architecten of interieurspecialisten tot een optimaal ontwerp te komen waarin vorm, kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De persoonlijke uitstraling en wensen van de opdrachtgever zijn daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

Lees meer

De combinatie van ervaring en een hecht team van specialisten zorgt ervoor dat we kunnen blijven innoveren.

Vloerkleden

Een leren vloerkleed is een prachtige aanvulling op bijvoorbeeld een harde ondergrond van natuursteen, beton of hout. Een vloerkleed van leer heeft behalve de unieke en stoere uitstraling ook nog eens het voordeel dat het geen stof opneemt, isolerend en geluiddempend werkt en in vele maten en kleuren leverbaar is.

Lees meer