Leren DEUREN

Een deur met leer bekleed is een verrassende aanvulling op je luxe interieur!

Een deur is veel meer dan een afsluiting of een doorgang.

Deuren zijn zo vanzelfsprekend in een interieur dat we bijna vergeten hoe bepalend ze zijn voor de ruimtes waarin we wonen en werken. Alphenberg weet dat deuren zoveel meer kunnen zijn dan een functionele doorgang van de ene ruimte naar een andere. Deuren zijn van grote betekenis binnen ons interieur. Letterlijk gezien zorgen ze voor de gewenste privacy, zijn in staat de omgevingstemperatuur op peil te houden en bieden een mate van veiligheid.

Leren deuren
Lederen deurbekleding
Leren deuren
Leren deuren

Een gemiddelde deur is een kleine twee vierkante meter wandoppervlak, en dat aan twee kanten!

Niet zo vreemd dus dat we daar graag aandacht aan schenken want het uiterlijk van een deur, al dan niet met een omlijsting, is eigenlijk net zo belangrijk voor een wand als bijvoorbeeld … een schilderij! Leer op de deur geeft bij uitstek extra cachet. Een lederen deurbekleding kent vrijwel onbegrensde toepassingsmogelijkheden, zowel wat formaat en kleur betreft als ook het patroon en een eventueel reliëf. En dan zijn er ook nog die extra kwaliteiten zoals een brandvertragende werking en geluiddemping, die een leren deur uniek maken.

Lederen deurbekleding
Lederen deurbekleding

Ontwerpen en ontdekken van de mogelijkheden om een deur van een lederen huid te voorzien.

Ons uitgangspunt, om tot een eindresultaat te komen waar je blij van wordt, is om met designers, architecten, woninginrichters of particuliere opdrachtgevers tot een optimaal ontwerp te komen waarin kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De wens van de opdrachtgever blijft daarbij het vertrekpunt voor Alphenberg. Gelukkig kunnen we ons prijzen met een rijke ervaring op het gebied van samenwerking met Top-ontwerpers, architecten en leerspecialisten. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. 

Lederen deurbekleding
Leren deurbekleding
Leren deurbekleding
Leren deurbekleding

Deskundig advies!

Welke deur in leer het beste past in je interieur, is gezien de vele mogelijkheden soms best lastig. Laat je adviseren door onze specialisten. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te zien en samen met ons door te nemen.

Leer op de deur
Leer op de deur

Een luxe deur ademt een eigentijdse sfeer uit en is een bepalend stijlelement.

Leer op de deur
Leren deuren