Leren haarden

Bij een haard ervaren we rust en gezelligheid, een plek waar de hectiek van alle dag stilvalt en de tijd even niet meer bestaat. Een schouw bekleed met leer past perfect in dat plaatje… niet alleen trend maar zeker ook tijdloos mooi.

Een haard met leer betekent warmte, letterlijk en figuurlijk.

Boven de vuurplaats vinden we de schouw, de klassieke drager voor een geschilderd schoorsteenstuk, een spiegel of een familieportret. Maar laten we eens out-of-the-box denken en ons voorstellen hoe diezelfde schouw er uit zou zien met een lederen bekleding, al dan niet ingepast in een haardmeubel met ruimte voor boeken, een tv-scherm of ruimte voor haardhout. Een maatmeubel met een unieke en op jouw interieur afgestemde uitstraling.

Leren haarden
Leren haarden
Leren haarden
Leren haarden
Leren haarden

Alphenberg werkt al jaren samen met vakmensen op het gebied van haarden.

De combinatie van vakkennis en jouw persoonlijke wensen maakt het mogelijk samen tot een ultiem interior-design te komen. Alphenberg leren haardbekleding is toepasbaar op zowel gas-, hout-, bio ethanol- als elektrische haarden.

Stoere, chique haarden met leer

De haard is vaak het centrum van een vertrek, een uitgelezen plek om tot rust te komen, stil te zijn en genieten van een vlammenspel dat nooit lijkt te vervelen.

Een interior design vraagt om vormgeving rondom zo’n haard, ook omdat de sociale functies zich er vaak omheen afspelen. Daarmee wordt de haard een eye-catcher, niet alleen voor wat betreft het vuur, of de illusie van vuur, maar zeker ook als vormelement in het interieur.

Chique haardafwerking met leer
Haarden met leer
Chique haard met leer
Haardafwerking met leer

Kiezen met deskundig advies!

Wat voor een haard in leer het beste past in je interieur, is gezien de vele mogelijkheden soms best lastig. Laat je adviseren door een van onze specialisten. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te zien en samen met ons door te nemen.

Stoere haard met leer
Lederen haarden
Lederen haardafwerking