Meubels & maatwerk met leer

Een interieur met een eigen gezicht, exclusief, op maat gemaakt, uniek vakwerk van het hoogste niveau… dat vraagt om leer!

Exclusieve toepassingen in leer!

Creativiteit staat hoog in ons vaandel. Voor Alphenberg is het de uitdaging om samen met designers, architecten of interieurspecialisten tot een optimaal ontwerp te komen waarin vorm, kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De persoonlijke uitstraling en wensen van de opdrachtgever zijn daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

Meubels & maatwerk met leer
Meubels & maatwerk met leer

Hoe verrassend wil je het hebben?

Bij een badkamer denk je niet zo gauw aan het gebruik van leer op de wanden of op een maatmeubel.

Een Nederlandse designer ontwierp voor een nieuwe villa deze ruimte waarin de kaptafel en de aansluitende wanden bekleed zijn met TUNDRA CLAY

Particuliere medische kliniek.

De opdrachtgever wilde voor zijn medische kliniek een heldere, strakke maar niet te kille sfeer waarin comfort, rust en harmonie de kernwoorden waren. Gekozen is voor de VERTIGO SAND. Het leer is in dit geval niet op tegels maar direct op de balie-wand zelf bevestigd. Zo worden de strakke rechte vormen van het meubel extra geaccentueerd.

Leer is een natuurproduct, maar realiseer je je ook dat daardoor geen enkel stukje leer hetzelfde is. Exclusiviteit in de meest pure vorm dus!

Meubels & maatwerk met leer
Lederen meubels

Autotron in Rosmalen  |   Een zakelijke, strakke uitstraling met een persoonlijke invulling.
Dat is terug te vinden in bijvoorbeeld het leer dat hier gebruikt is als inlay voor het bureau. TUNDRA PETROL draagt deze eigenschappen volledig uit.

Bar met leer afwerking

Leer is bij uitstek geschikt voor meubels met een body!

Het leer dat hier gebruikt is op de bar komt uit de collectie HYPERNOVA. Op de bar links is gekozen voor de kleur JADE. Een kleur waarin de gehele schakering van kleuren uit het interieur terug te vinden is.

Unieke bar met lederen afwerking

Leer laat zich uitstekend verwerken op de rondingen van maatmeubels!

Unieke bar met lederen afwerking

TUNDRA CHOCLAT heeft een stoere en levendige uitstraling.

Het kan in veel verschillende patronen worden geplakt. Als grote tegels op bijvoorbeeld rondgebogen meubels zoals hier te zien is bij de bar. Of in een visgraat-patroon. Afhankelijk van de leeftijd en het gebruik zal de TUNDRA zich aanpassen in het uiterlijk. Een doorleefde uitstraling met een prachtige huid is het resultaat.

Meubels met lederen afwerking
Meubels met lederen afwerking
Stijlvolle barbekleding met leer
Chique bar met leer