Leren VLOEREN

Een leren vloer heeft karakter, chic en toch stoer!

Schoonheid groeit met de jaren.

Een met leder beklede vloer geeft uw woon- of werkomgeving een exclusieve en chique, stoere uitstraling! Het is sterk, warm, isolerend, geluiddempend. Maar leer op de vloer heeft nog meer positieve eigenschappen. Leren vloertegels zijn ook duurzaam, werken brandvertragend, zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Een vloer bekleed met leren tegels voelt zacht en comfortabel aan. En het is bovendien een ware eye-catcher voor uw woon- of werkomgeving. Leer is een natuurlijk materiaal, geen enkel stukje leer is hetzelfde. Een leren vloer wint aan schoonheid naarmate hij ouder en gebruikt wordt. Eigenlijk is het de ultieme keus voor luxe vloer-afwerking. Genoeg redenen om je in dit prachtige product te verdiepen.

Leren vloeren
Leren vloeren

Design en ontwerpen van leren vloeren.

Voor Alphenberg is het altijd een uitdaging om samen met designers, architecten, woninginrichters of particulieren tot een optimaal ontwerp te komen. Kleur en materiaalkeuze zijn belangrijke factoren om een eindresultaat te krijgen waar je blij van wordt.  Of het nu om een leren vloer gaat of om andere toepassingen met leer in het interieur, vertrekpunt is altijd de wens van de opdrachtgever.

We hebben een rijke ervaring in het samenwerken met Top-ontwerpers. Beroemde interior designers, architecten en leerspecialisten uit zowel binnen- als buitenland hebben bij ons aan tafel gezeten om samen letterlijk de grenzeloze mogelijkheden te bespreken.

Lederen vloeren

Uit welke kleuren en leertypes kan ik kiezen voor mijn luxe vloerafwerking?

Het op kleur brengen van leer is één van de specialiteiten van Alphenberg. Onze bevlogen kleur-specialisten zijn in staat zijn om vrijwel elke gewenste kleur leer te maken. Het grote voordeel hiervan is niet alleen de enorme keus, maar ook de relatief korte levertijd. Ons assortiment vloerleder heeft standaard al een kleurenpalet van meer dan 30 kleuren.

Niet elk type leer is geschikt voor gebruik op de vloer. Wanneer je meer wilt weten over de keus van geschikt leer voor de vloer kijk dan bij collectie, daar staat overzichtelijk aangegeven welke soorten leer voor welke specifieke toepassing geschikt zijn

Leren vloeren
Leren vloeren
Leren vloeren
Leren vloeren

We durven oprecht te zeggen dat we trots zijn maar blijven wel met beide benen op de grond staan… en dan natuurlijk wel op een leren vloer!

Leren vloer
Lederen vloer
Leren vloeren
Exclusieve leren vloer
Exclusieve leren vloer

De samenwerking met topontwerpers maakt Alphenberg
tot een gewaardeerd wereldspeler.

Kiezen met deskundig advies!

Welke vloer in leer het beste bij je past is gezien de vele mogelijkheden soms best lastig. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te zien en samen met ons door te nemen.

Exclusieve lederen vloer
Leren vloeren
Leren vloeren
Leren vloeren