Leren WANDEN

Leren wandbekleding geeft je interieur karakter!

Exclusieve wandafwerking in leder.

Leer op de muur was tot voor kort een redelijk onbekende toepassing van luxe wandafwerking. Nu is een wand bekleed met leer bij uitstek de eye-catcher in het interieur. Zeker wanneer je op zoek bent naar een exclusieve, chic en tegelijk ook stoere uitstraling in je huis of in je werkomgeving. Een leren wand heeft een heel speciaal en vooral ook eigen en uniek karakter.

Leren wanden
Leren wanden
Leer op de muur

Leren wandtegels

Wanneer we een wand met leer bekleden zal dat over het algemeen gebeuren door middel van leren wandtegels. Er zijn verschillende manieren van afwerking mogelijk. Bij de ‘dikkere’ leersoorten – zoals Tundra – zetten we de tegels koud tegen elkaar aan. De zachte leersoorten – zoals suède – worden op een paneel gespannen. Beide vormen hebben een heel karakteristieke uitstraling. Het leder kan ook worden voorzien van een sier-stiknaad of een inprint van bijvoorbeeld Kaiman of Cobra.

Kiezen met deskundig advies!

Welke wand in leer het beste bij je past is soms best lastig. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te zien en samen met ons door te nemen.

Design en ontwerpen van Luxe wandbekleding in leer.

Voor designers, architecten en woninginrichters is het de uitdaging om samen met Alphenberg tot een optimaal ontwerp te komen waarin kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De persoonlijke uitstraling van de opdrachtgever is daarbij heel belangrijk. Alphenberg heeft veel ervaring in de samenwerking met ontwerpers. Beroemde architecten, designers en leerspecialisten uit zowel binnen- als buitenland kozen al voor een samenwerking met Alphenberg. Onze ervaring beperkt zich niet tot Nederland. Alphenberg is een echte wereldspeler.

Leren wandbekleding

Kleur bekennen!

De bevlogen kleur-specialisten van Alphenberg zijn in staat zijn om vrijwel elke gewenste kleur in leer te maken. Het grote voordeel hiervan is niet alleen de enorme keus, maar ook de mogelijkheid om exact die kleur te maken zoals deze bedoeld is. In sommige gevallen speelt de productietijd een grote rol. Doordat we zelf de controle hebben over de processen kunnen we veelal op korte termijn produceren en dus ook leveren. Ons assortiment wandleer heeft standaard al een keuzepalet met meer dan 250 kleur-en-soort combinaties. Voor ontwerpers en designers is dat een extra reden om met Alphenberg te werken en vooral ook samen te innoveren, experimenteren en onderzoeken waar nog onontdekte mogelijkheden liggen.

Exclusieve leren wanden

Op een leren wand raak je nooit uitgekeken!

Exclusieve leren wanden
Exclusieve leren wandbekleding
Exclusieve leren wandbekleding

We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen met leer.

Exclusieve leren wandbekleding
Exclusieve leren wandbekleding