Kunst

Leer in je interieur geeft je een rijk gevoel, een uniek gevoel. Leer geeft je leefomgeving cachet. Uit pure trots op dit prachtige materiaal waarmee wij werken is daarom een geheel nieuwe ontwikkeling ontstaan. ONE ART is een collectie handgemaakte leren kunstwerken, die geïntegreerd kunnen worden in een, uit frames bestaande, akoestische wand. Ieder kunstwerk lijkt haar eigen lijst te hebben en toch vormen ze, samen met de ondergrond, een groter geheel. Subtiel en verrassend. Uiteraard kunnen de kunstwerken ook solitair, of in serie, op iedere andere achtergrond hangen.

Akoestische kunst vormgegeven in leer

De kunst van akoestiek en akoestische kunst

Dat is wel de meest duidelijk omschrijving van wat we je graag willen laten zien maar ook willen laten ervaren. Akoestische panelen hebben de functie geluid te absorberen. En dat die panelen dan ook nog eens oogstrelend mooi zijn en als een kunstwerk een dubbele functie hebben, is heel bijzonder. Hiermee heeft ons eigen atelier een geweldige meerwaarde gegeven aan het begrip akoestiek. De panelen zijn gemaakt van vilt en afgewerkt met hoogwaardig zacht leer in vier verschillende basisontwerpen. Door dat het met de hand wordt gemaakt is geen enkel kunstwerk hetzelfde.

Deze collectie voeren wij onder de naam One Art

En dat is begrijpelijk gezien het unieke karakter. WRINKLE, DESERT ROSE, FLOW & SKYLINE zijn de namen die wij aan deze juweeltjes hebben gegeven. Ieder heeft een eigen karakter, terwijl je ze ook heel mooi met elkaar kunt combineren.

Skyline is ontstaan vanuit handgedraaide rolletjes leer die in hoogte variëren. Bij Wrinkle wordt een groter stuk leer minutieus gevouwen tot een vorm die onwaarschijnlijk goed binnen de lijst past. Desert Rose komt met haar kronkelreliëf heel verrassend uit het vlak omhoog terwijl Flow de vloeiende, organische lijnen laat stromen binnen het kader.

Alles prachtig en op elkaar afgestemd in een ingetogen kleur. Uitgevoerd in SUÈDE of GUSTO.

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is eenvoudig. Wanneer wij de afmetingen van uw gekozen wand ontvangen – eventueel voorzien van een foto of tekening – kunnen wij een voorstel op maat voor u maken. Wij helpen u graag bij het bepalen van de indeling van de panelen.