Home
>>
Projecten

Projecten

Onze projecten zijn het resultaat van intensieve samenwerking met vakspecialisten in opdracht van architecten of designers.

NACH GERECHTSGEBOUW AMSTERDAM (New Amsterdam Court House)

In juni 2019 werden wij benaderd om een probleem op te lossen dat was ontstaan tijdens de ontwikkeling van de bouw van het NACH. Het gerechtsgebouw in Amsterdam aan de Parnassusweg.

Lees meer

Provinciehuis Antwerpen

Een bijzonder project in zowel ontwerp als realisatie.

Een staaltje vakmanschap in combinatie met een uniek ontwerp!

Lees meer

Medische kliniek
Polen

De opdrachtgever wilde voor zijn medische kliniek een heldere, strakke maar niet te kille sfeer waarin comfort, rust en harmonie de kernwoorden waren.

Lees meer

Woonhuis
Baarn

De bewoners hadden specifieke wensen op het gebied van hun interieur. Alphenberg is een uitstekende partner om hierover eens lekker van gedachte te wisselen, de wensen te bespreken om zo samen de mogelijkheden te vinden om die wensen te vervullen.

Lees meer

De opstelling van Alphenberg is vaak die van middenvelder.

Een centrale positie tussen opdrachtgever en ontwerper. We denken mee in een vroeg stadium van een ontwerp, geven onze visie en delen de vakkennis, om zo samen tot een eindresultaat te komen waar iedereen blij van wordt. Soms gaat dat eenvoudig. In andere gevallen zijn er flinke hobbels te nemen. Het doel blijft altijd om uiteindelijk samen het beoogde doel te halen!

Projecten zijn nooit standaard!

De omvang kan variëren, net als aantal betrokken partners of de looptijd. Wat gelijk blijft is de aandacht en liefde waarmee we de projecten uitwerken.

Grote projecten zijn prachtig, maar weet wel dat je ook van harte welkom bent om te sparren over je interieurdroom, van welk formaat dan ook!