Projecten

Onze projecten zijn het resultaat van intensieve samenwerking met vakspecialisten in opdracht van architecten of designers.

DE VOORMALIGE KONINKLIJKE VERENIGDE LEERFABRIEKEN (KVL) IN HET BRABANTSE OISTERWIJK

LEREN WAND MET BOUWKUNDIGE ALLURE

Alphenberg kreeg in 2019 de vraag mee te denken over de invulling voor de wanden die van oorsprong buitenwanden waren maar bij de transformatie van het KVL-gebouw binnenwanden zouden worden. 

Provinciehuis Antwerpen

Een bijzonder project in zowel ontwerp als realisatie.

Een staaltje vakmanschap in combinatie met een uniek ontwerp!

Lees meer

NACH GERECHTSGEBOUW AMSTERDAM (New Amsterdam Court House)

In juni 2019 werden wij benaderd om een probleem op te lossen dat was ontstaan tijdens de ontwikkeling van de bouw van het NACH. Het gerechtsgebouw in Amsterdam aan de Parnassusweg.

Lees meer

De opstelling van Alphenberg is vaak die van middenvelder.

Een centrale positie tussen opdrachtgever en ontwerper. We denken mee in een vroeg stadium van een ontwerp, geven onze visie en delen de vakkennis, om zo samen tot een eindresultaat te komen waar iedereen blij van wordt. Soms gaat dat eenvoudig. In andere gevallen zijn er flinke hobbels te nemen. Het doel blijft altijd om uiteindelijk samen het beoogde doel te halen!

Projecten zijn nooit standaard!

De omvang kan variëren, net als aantal betrokken partners of de looptijd. Wat gelijk blijft is de aandacht en liefde waarmee we de projecten uitwerken.

Grote projecten zijn prachtig, maar weet wel dat je ook van harte welkom bent om te sparren over je interieurdroom, van welk formaat dan ook!