Michelin sterren restaurant Fred

Fred Mustert, eigenaar en chefkok van 2 Michelin sterren restaurant Fred houdt er zo zijn eigen filosofie op na. Zijn uitgangspunt is: “de kracht is de kwaliteit” en dat proef je wanneer je in de prachtige ambiance culinair geniet met al je zintuigen. Ontspannen elegante gastronomie noemt hij het. Met net zoveel oog voor ervaring en esthetiek als voor smaak creëert het team van fred een totaalbeleving die je nog lang zal bijblijven. In het restaurant is alles tot in de puntjes verzorgd. In het interieur zijn opvallende designelementen verwerkt.

Meesterschap, creativiteit & kwaliteit Zijn de verbindende factoren Die fred & alphenberg samenbracht.

Alphenberg werd al in een vroeg stadium gevraagd mee te denken over de restyling

Het wandbedekkende kunstobject van leder met bladgoud is een regelrechte blikvanger. Maar dat niet alleen. De restyling tijdens het tienjarig jubileum heeft meer noviteiten, zoals een opvallend lichtobject aan het plafond, een geklimatiseerde wijnkoepel en prachtige stoffen wandbekleding.

Onder het bezielende oog en in samenwerking met ontwerper Jeroen Smeele, werd in de hal, bij binnenkomst, een soort tunnel gerealiseerd bekleed met Acoustic Broom in de kleur Mouton. In dezelfde stijl werden de zuilen bekleed maar dan in de kleur Nordic Blue. Deze kleur werd speciaal voor dit interieur door ons gemaakt. De banken zijn bekleed met Solid Taupe (limited edition), de kastenwanden met Tundra Stone en de tafel is ingelegd (gestikt) met Solid in de kleur Caqui, (tevens een limited edition).

Producten die bij dit project gebruikt zijn