Vloeren

& Trappen

EEN VLOER BEKLEED MET LEER

Hoe luxueus wil je het hebben? Een leren vloer voelt zacht, en toch stevig, warm en toch cool, de uitstaling is uniek, natuurlijk en chic. Kortom: een leren vloer is een perfecte basis. Letterlijk en figuurlijk. En dan hebben we nog niet eens alle voordelen genoemd. Leer kan op een vloer, maar ook op een trap, of als vloerkleed. En wat denk je van een leren vloer in je gym? Laat je verrassen en wandel door de mogelijkheden die we je hier graag laten zien.

Leer op de vloer zorgt voor de perfecte basis

Een leren vloer wordt mooier in gebruik!

Leer is een natuurlijk materiaal en daardoor is geen enkel stuk leer hetzelfde. Het leer dat wij gebruiken voor vloeren is sterk en heeft een soort ‘zelfherstellende’ eigenschap. Krasjes en vlekjes verdwijnen vaak vanzelf door het gebruik. De huid wint eigenlijk aan schoonheid naarmate ze ouder wordt. Een leren vloer is makkelijk te onderhouden en isoleert bovendien. De ultieme keuze voor een luxe vloerafwerking. Genoeg redenen om kennis te maken met dit prachtige product.

Welke vloer past bij jou?

Voor Alphenberg is het altijd een uitdaging om samen met ontwerpers, architecten, binnenhuisarchitecten of particulieren een optimaal ontwerp te realiseren. Kleur en materiaalkeuze zijn belangrijke factoren daarbij om een resultaat te krijgen waar je blij van wordt. De wens van de klant is waar het allemaal om draait. We hebben veel ervaring in het samenwerken met ontwerpers maar ook met particuliere opdrachtgevers. En ja, je mag van ons verwachten dat we je goed adviseren op basis van excellente kennis van het materiaal. En kom je er niet alleen uit? Wij staan graag voor je klaar.

Welk leer is geschikt

Niet elk soort leer is geschikt voor gebruik op de vloer. Het leer dat wij gebruiken voldoet aan verschillende eisen. Wij hebben de keus uit 3 soorten die wij voeren onder de naam Tundra, Boxer en Pampas. Allen zijn leverbaar in verschillende kleuren maar ook in verschillende uitvoeringen met bijvoorbeeld Cobra, Kaiman of Ray print. Uiteraard is de manier van leggen ook een variabele. De tegels kunnen in veel verschillende patronen worden gelegd.