Leren keukens

Keuken en smaak zijn begrippen die elkaar op meerdere vlakken de hand reiken.

De keuken is meer dan een werkplek!

De keuken… bij uitstek een plek waar je zo lekker aan het eind van de dag, terwijl er de lekkerste geuren voorbijkomen, even aan de bar kunt zitten om de belevenissen van de dag samen door te nemen, recepten kunt bespreken of simpelweg genieten van een lekker glaasje.

Leren keukens
Leren keukens
Leer in je keuken

Het recept voor een smaakvolle keuken.

Laten we eerlijk zijn en erkennen dat we bij de aankleding van een keuken niet direct aan leer denken. Maar zullen we ons eens laten verrassen en de specialisten van Alphenberg vragen om met ons mee te denken over de toepassingsmogelijkheden van leer in de keuken. Dan zal blijken dat er veel meer mogelijk is dan je zou verwachten.

Bedek je keuken met leer
Keuken met leer

Proef de sfeer en laat je op nieuwe ideeën brengen.

Durf te fantaseren… over niet voor de hand liggende maar wel zeer smaakvolle en unieke materialen in je keuken-design. Wanneer je je keuken wilt vernieuwen of een geheel nieuwe keuken wilt hebben. Smul van de foto’s en heb je vragen of wil je met één van onze specialisten een overleg? Neem dan contact op.

Alphenberg heeft veel ervaring met diverse keukenspecialisten en designers om je keuken de ‘personal-taste’ te geven die bij jou past.

Leer in je keuken

Innovatie & samenwerking leiden tot unieke resultaten.

Eén van de specialisten op het gebied van toepassingen in de keuken is WAVE-afzuigkappen. Samen met WAVE ontwikkelden we deze met leer beklede afzuigkap. Een prachtig staaltje vakmanschap. WAVE: “Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom”.

LEES MEER >>

Leren afwerking in de keuken

Perfectie tot op de naad!

Details zijn voor Alphenberg net zo belangrijk als het grotere geheel. De afwerking met een sierstiknaad is daar een prachtig voorbeeld van!

De keuken is ook een plek om met elkaar te ontspannen en te genieten.
Zo’n keuken verdient het om smaakvol ingericht te worden.

Leren keukens

Dat leer een verbindende factor kan zijn in je design-interieur bewijst dit wonderschone voorbeeld van rijkdom en elegantie.

De bewoners van dit huis gelegen in Baarn hadden heel specifieke wensen voor hun interieur en vooral voor de keuken. De half-open-keuken grenst aan de woonkamer en er was de wens om de sfeer in zowel kleur als afwerking in harmonie in elkaar over te laten lopen. Geen ‘wit machinepark’ in de keuken maar meer een onderdeel van een groter geheel waarin ook de woonkamer betrokken werd. De leersoort Tundra in de kleur Chocolat zoals die hier overal is gebruikt, is daarmee verantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat.

Warm, comfortabel, modern en toch tijdloos, chique en stoer exclusief maatwerk.

Dat waren de kernwoorden die als basis dienden voor dit prachtige resultaat. Benieuwd hoe dit design is doorgezet naar de andere vertrekken op de begane grond?